top of page
LoCa Studio Architects Barcelona

CHRISTMAS INSTALLATION 2018 & 2017

Temporary Christmas decor for a restaurant offering a menu of the day.

The goal was to transform a site that most of the clients visit daily.

A merry change in look that did not interfere with the intense daily work.

The main idea was to work with the existing elements instead of adding more to the fixed decoration.

Chairs, lighting and blinds were modified to create a Christmas atmosphere.

Merry Christmas and Bon appetit!

 

CHRISTMAS 2018 & 2017

Location: Carrer de la Llacuna 162, Barcelona

Floor Area: 300 m2

Year:  2017 & 2018

Collaborators:

2018 Botond Váradi, Giorgos Lazaridis

Melissa Agosta, João Borges

2017 Fabio Gandolla, Hanna Schnell

Tess Van Impe, Alain Tanguy

Anna Oliveras, Yeray Sánchez

Photography: LoCa Studio

2018

LoCa Studio Architects Barcelona

2017

LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
bottom of page