top of page

Zaragoza 

Fifty years after it was last occupied, this apartment has been fully refurbished to accommodate the new owners’ requirements and aspirations. Close to retirement, the apartment is intended to accommodate the couple when they stay in their city of origin. It also needs to be comfortable for their daughters and grandchildren who visit their grandparents and enjoy a wide, bright and comfortable common space. 

VOLVER, Zaragoza

Location: Paseo de la Mina 15, Zaragoza

Budget: 130.000 €

Floor Area: 130 m2

Year: 2019-2021

Collaborators: Cristina Requejo, Dario Mantovani

Builder: Estudio Matmata

Photography: Paulina Aleshkina 

LoCa studio Architects Barcelona
LoCa studio Architects Barcelona
LoCa studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
bottom of page