top of page

TWINS   

A standard house is adapted to the requirements of a family of six, both its interior and through taking advantage of the spectacular landscape and outside space. Cars are moved further down on the plot, extending the garden to bring the sea closer to the occupants. Circulation is reorganised to foster circular flows and easy access to the different levels. The whole plot becomes a playground for the twins, while particular arrangements are given for the family’s multiple individual and collective activities.

 

TWINS

Location: Tacoronte, Tenerife

Budget: 350.000 €

Floor Area: 130 m2

Year: 2018

Collaborators: Alberto Espinosa

​Yu Cheng-Wei

 Sonia Lamesa

Claudia Calvet

Fabio Gandolla

Twins_model
Twins_PlantaEntorno
Twins__SeccTrans
Twins_AlzadoLong
livingroom
space render
Vidaenlacasa concept
Vista Garatge sketch
bottom of page