SALOU

 

Carles Buigas is the main avenue of the touristic core of Salou, one of the principal tourism destinations of the Spanish Mediterranean Coast. As part of a wider urban action that explores ways to renovate and improve the urban offer, we have implemented an urban test during the summer of 2017. Further from celebrating the widening of the space available for people, the goal is to test acceptance and obtain information for the coming master plan.

AWARDS:

XI Bienal Alejandro de la Sota, mostra de arquitectura de Tarragona 2019_Certificate

Premio Fad 2018_Certificate

XIV Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo 2017_Certificate

XIII Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo 2016_Certificate

S A L O U

Location: Salou, Tarragona, Spain

Investment: 85.000 €

Surface: 10.500 m2

Year: 2017

Architects: [rum]lab URV + HABITAR UPC ,
Núria Salvadó, Inés de Rivera, Daniel Lorenzo

Photography: Adrià Goula