PALco   

Paula + Alex + Laura wanted to live together in their home but needed to find out a better way to share the common space and also to recuperate privacy.

The proposal for the layout is simple and clear. The plan enhances the penetration of sunlight from both facades and the crossed visuals through the different spaces in both directions.

Private bedrooms and study rooms become more private and the common spaces become the center of the house adding spatial quality to the shared spaces. The layout recognizes the zonification of the different uses of the common areas adapted to their hobbies and activities.

The rest, it is just about wood, Good carpentry details and color!

 

PALco

Location: Sant Joan Despi, Barcelona

Investment: 100.000 €

Surface: 80 m2

Year: 2019

Collaborators: Cristina Requejo, Giorgia Specchio

LoCa Studio Architects Arquitectos Barcelona
LoCa Studio Architects Arquitectos Barcelona