top of page

MAXVIEL is an insurance company established in Tacoronte for over 20 years.

During a moment of generational renovation, the company, via the building’s façade, wanted to transmit a new message to its existing and future clients.

 

The area felt somewhat insecure for pedestrians. The main goal of the proposal was to make people feel like they were in a cosy, welcoming and safe place.

 

Fine materials, vegetation, the right lighting and bright colours were used to communicate a new way of doing things and renew their relationship with the town.

MAXVIEL's front entrance was transformed and shared as a public space with local citizens.

MAXVIEL

Location: Tacoronte, Tenerife

Budget: 6.000 €

Floor Area: 100 m2

Year: 2015

Collaborators: Carla Lladó

1524_Maxviel-Axo_web.png
Maxviel_WEB.jpg
1524_Maxviel-Axo_01_web.png
bottom of page