top of page

MADRUGA JB

Renovarse o morir!

The entrance hall of this stately building in Turó Park needed an urgent renovation, not only because it was a dark, sad space but also because of the residents’ accessibility requirements.
However we did not want to erase the beauty of the past century, but to reconnect the weight of the dark wood and the existing past with a contemporary renovation. The project’s new lighting and use of white would add brightness to the hall, and the new coloured marble would enhance the flooring and the existing polished white marble.

 

JB

Location: Sant Gervasi, Barcelona

Budget: 55.000 €

Floor Area: 24 m2

Year: 2018

Collaborators: Aina Alemany

Photography: Pol Viladoms

Renovation of hall entrance . LoCa studio. Barcelona. Architecture
Renovation of hall entrance . LoCa studio. Barcelona. Architecture
Renovation of hall entrance . LoCa studio. Barcelona. Architecture
Renovation of hall entrance . LoCa studio. Barcelona. Architecture
Renovation of hall entrance . LoCa studio. Barcelona. Architecture. Axonometric
JB_startingpoint
JB_startingpoint
bottom of page