top of page

DEX IBERICA 

 

The warehouse’s original site was modified because of changes in the urban planning and roads around this industrial area.  The new access to the area, and new roundabout full of tall green vegetation, had hidden the warehouse from view, which made it difficult to locate.

 

This situation created confusion for this logistics company, which had to invest in a staff member to give instructions on how to reach the location. DEX decided to display a large sign that we reconverted into a modern, friendly fence sign.

 

Everybody was excited about the new image of the company and their new façade, and now delivery drivers are able to find it easily.

DEXIBERICA VISIBILITY

Location: Vila-seca, Tarragona

 Approx Budget: 10.000 €

Floor Area: 1800 m2

Year:  2013

Photography: Dexiberica

 

 

bottom of page