top of page

LA CONTRA

Hidden from the outside, previously industrial space is rediscovered within the neighborhood of Poble Sec in Barcelona.

 

A three-level concrete structure nestled in the neighborhood courtyard is currently undergoing a transformative renovation.

As patios are being opened, new stairs constructed, and the back wall cleared, the space's potential for hosting events, serving as an office, or even providing housing is being explored.

This endeavor embodies the vision of enhancing architectural qualities and maximizing the space's potential in close collaboration with the developer.

Location: Barcelona

Budget:

Floor Area: 450 m2

Year: 2023

Collaborators: Roser Roca, Gador Luque,

Maria Karatmisou, Liz - Wan-Ting Chun

LaContra_Render1_WEB.jpg
LaContra_PB_PROY.jpg
LaContra_P1_PROY.jpg
LaContra_P2_PROY.jpg
LaContra_Render3_WEB.jpg
LaContra_Render4_WEB.jpg
bottom of page