top of page

A&A

A&A 

This apartment is all about the common spaces.

A big open kitchen is designed in the centre and, together with the living room, catches all the attention and sun from the long façade. Bedrooms are separated discreetly with light sliding materials. Similar methods are used to separate the work space, which serves as a second office for the owners.  

Location: Sants, Barcelona

Budget: 130.000 €

Floor Area: 93 m2

Year: 2019

Collaborators: Aina Alemany,

Giorgos Lazaridis, Dario Mantovani

Photography: Pol Viladoms

LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
LoCa Studio Architects Barcelona
bottom of page